Ecam370.95t Full Otomatik Kahve Makinası Dinamica Plus

Ecam370.95t Full Otomatik Kahve Makinası Dinamica Plus Deneysel Ev Aletleri

Delonghi Ecam370.95t Full Otomatik Kahve Makinası Dinamica Plus Evinizin Yeni Baristası !!!

Dinamica serisinin en yenilikçi modeli ve eşsiz tasaramıyla mutfağınızın en değerli köşesinde yerini almaya hazır.

Çekirdekten Fincana Tek dokunuş ile tüm kahve tarifleri elinizin altında.

Delonghi Espresso makinesi ailesinin en yeni üyelerinden olan Ecam370.95t Full Otomatik Kahve Makinası Dinamica Plus çok hızlı ve gelişmiş menüsü ile tam size göre.

Espresso ve Cappucino yanı sıra Filtre Kahve demleme özelliğine sahip ilk Delonghi tam otomatik kahve makinesi ile tanışın.

Sıcak su musluğu sayesinde isterseniz kahvenizin tadını açabilir , isterseniz sıcak su ile çay demleyebilir veya fincanlarınızı hızlıca ısıtabilirsiniz.

Makine her açılış ve kapanışta kahve akıtma musluklarını otomatik olarak temizler , size ise sadece tek tokunuş ile kahve içme keyfi kalır.

Bluetooth bağlantı sayesinde kişiye özel kahve menülerinizi önceden programlayabilir , bu sayede kahvenizin sertlik ve ısı ayarlarını hatta bardağınızın büyüklüğüne göre akıtma miktarını dahi belirleyebilirsiniz.

Delonghi Espresso Makinelerini satın almadan önce mağazamızda deneyebilirsiniz.

Ürünü satın aldığınızda , mağazamızda 2 aşamalı ücretsiz eğitim hizmetimiz de vardır.

Şehir dışından online bilgi almak için bizi arabilirsiniz.

Dinamica Plus Espresso makinesinde hangi kahveleri yapabilirsiniz ?

Espresso, Cappucino, Latte, Americano, Flat White, Filtre Kahve, Doppio, Mocha, kısacası espresso tabanlı tüm kahveler Delonghi Dinamica Plus sayesinde elinizin altında olacak.

Arabica Kahve çekirdekleriniz ile en iyi sonucu almak istiyorsanız Delonghi Dinamica Plus sizin için doğru seçenek olacaktır.

İster çekirdek kahve isterseniz toz kahve kullanım imkanı Delonghi Dinamica Plusda !

Çekirdek öğütme ayarı ve miktar ayarı sayesinde istediğiniz sertlikde kahveleri ayarlamanız oldukça kolay.

Delonghi Ecam370.95t Full Otomatik Kahve Makinası Dinamica Plus yenilikçi arayüzü ve dokunmatik ekranı sayesinde mükemmel kullanım kolaylığı sağlıyor, çocukların dahi kolaylıkla kullanabileceği bir kahve makinesi.

Delonghi Dinamica Plus Termal süt kabı sayesinde her zaman taze ve sağlıklı sütlü kahveleri yapmanıza imkan sağlar.

Süt haznesi kendisini kolayca otomatik olarak temizler , sizde sadece makineden söküp buzdolabına koyarak rahatça saklayabilirsiniz.

Termal özelliği sayesinde kalan sütü dökmeden saklayabilirsiniz.

Yıllardır hayalini kurduğunuz espresso makinesine sahip olduğunuz için artık beklemeyin !

İstanbul Beşiktaş bölgesi yakınlarına ücretsiz araç ile teslimat imkanımız vardır.

 

 

 

 

 

 

Etiketler: Ecam370.95t Full Otomatik Kahve Makinası Dinamica Plus, Delonghi Espresso Makinesi Arnavutköy, Delonghi Espresso Makinesi Avcılar, Delonghi Espresso Makinesi Bağcılar, Delonghi Espresso Makinesi Bahçelievler, Delonghi Espresso Makinesi Bakırköy, Delonghi Espresso Makinesi Başakşehir, Delonghi Espresso Makinesi Bayrampaşa, Delonghi Espresso Makinesi Beşiktaş, Delonghi Espresso Makinesi Beylikdüzü, Delonghi Espresso Makinesi Beyoğlu, Delonghi Espresso Makinesi Büyükçekmece, Delonghi Espresso Makinesi Çatalca, Delonghi Espresso Makinesi Eyüp, Delonghi Espresso Makinesi Esenler, Delonghi Espresso Makinesi Esenyurt, Delonghi Espresso Makinesi Fatih, Delonghi Espresso Makinesi Gaziosmanpaşa, Delonghi Espresso Makinesi Güngören, Delonghi Espresso Makinesi Kağıthane, Delonghi Espresso Makinesi Küçükçekmece, Delonghi Espresso Makinesi Sarıyer, Delonghi Espresso Makinesi Silivri, Delonghi Espresso Makinesi Sultangazi, Delonghi Espresso Makinesi Şişli, Delonghi Espresso Makinesi Zeytinburnu, Delonghi Espresso Makinesi Adalar, Delonghi Espresso Makinesi Ataşehir, Delonghi Espresso Makinesi Beykoz, Delonghi Espresso Makinesi Çekmeköy, Delonghi Espresso Makinesi Kartal, Delonghi Espresso Makinesi Kadıköy, Delonghi Espresso Makinesi Maltepe, Delonghi Espresso Makinesi Pendik, Delonghi Espresso Makinesi Sancaktepe, Delonghi Espresso Makinesi Sultanbeyli, Delonghi Espresso Makinesi Şile, Delonghi Espresso Makinesi Tuzla, Delonghi Espresso Makinesi Ümraniye, Delonghi Espresso Makinesi Üsküdar, Delonghi Espresso Makinesi Ankara, Delonghi Espresso Makinesi Antalya, Delonghi Espresso Makinesi Muğla, Delonghi Espresso Makinesi Sakarya, Delonghi Espresso Makinesi Trabzon, Delonghi Espresso Makinesi Gaziantep, Delonghi Espresso Makinesi Mersin, Delonghi Espresso Makinesi İzmir, Delonghi Espresso Makinesi İstanbul
Şubat 21, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı